Even voorstellen: ik ben Julia!

13-09-2024

Vanaf september breng ik nieuwe energie bij Van der Meulen Makelaars. De kans is groot dat als je ons belt dat je mij aan de lijn krijgt. Uiteraard maak ik ook graag, als échte koffieliefhebber, persoonlijk kennis bij ons op kantoor!

 

Mijn naam is Julia Miedema en met veel enthousiasme stel ik me voor als de nieuwe assistent verhuurmakelaar en office manager bij Van der Meulen Makelaars. Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar een carrière in de vastgoedsector. De vaardigheden die ik in de horeca heb opgedaan, zoals klantgerichtheid, recht door zee zijn en snel schakelen, komen nu goed van pas in deze branche.

 

Doordat we werken in een klein team, zijn de lijntjes kort en ben ik een soort manusje-van-alles. Heel beknopt ben ik werkzaam als assistent verhuurmakelaar en help ik huurders en verhuurders bij het vinden van de match. Verder stel ik overeenkomsten op en handel alles hieromheen af en help ik bij het organiseren van bezichtigingen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de taken van office manager, wat betekent dat de kans groot is dat wanneer je naar ons kantoor belt, je mij aan de lijn krijgt. Daarbij voer ik administratieve taken uit en zorg ik dat alles achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt.

 

Ik woon met veel plezier in Groningen, een stad die ik echt mijn thuis noem. In mijn vrije tijd geniet ik van spelletjesavonden, koken voor vrienden en regelmatig ben ik een weekendje weg voor een nieuw avontuur en het opdoen van ervaringen.

Schroom niet om contact met mij op te nemen.