De specialist in het verhuren van woningen in Groningen

30+ jaar ervaring

Huurwoningen Groningen

Vastgoedbeheer Groningen

Bij ons aan het juiste adres

Welkom bij van der Meulen Makelaars. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het verhuren van je woning in de stad Groningen. Al ruim 30 jaar zijn we gespecialiseerd in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde woningen in Groningen.

Ons team gaat al decennialang voor een optimaal woongenot voor de huurder én volledige ontzorging van de eigenaar. We staan als fullservice aanbieder 24/7 klaar voor iedereen die vertrouwt op onze ervaring, expertise en inzet.

Van der Meulen Makelaars is een makelaarskantoor in Groningen. Er is een woningaanbod voor huurders, eigenaren kunnen ontzorgd worden met Woningbeheer in Groningen en met Verhuurbemiddeling.

Hallo toekomstige huurder

Op zoek naar een tijdelijke woning in de stad Groningen? Of juist voor langere tijd? Met kinderen of alleen? Je inboedel mee of ga je voor een gemeubileerde woning? We hebben het allemaal in huis bij van der Meulen Makelaars. Van knus appartement midden in de stad tot gezinshuis aan de rand van de stad Groningen. Voor een korte periode, ter overbrugging naar een nieuw(bouw)huis of voor langere tijd. Onze woningen wachten op de juiste bewoner! 

VanDerMeulen RohanHoeksma 39

Maak kennis met ons team

De beste (ver)huurervaring kunnen we bij van der Meulen Makelaars alleen bieden dankzij ons betrokken team. Met een mix van ervaring, kennis en kunde maken we ons elke dag sterk voor optimaal (ver)huurgenot. 

VanDerMeulen RohanHoeksma 5

Anne Brunninkhuis

Verhuurmakelaar

mail icon
linkedin icon
Van der Meulen Makelaars Eddy

Eddy van der Meulen

Adviseur

mail icon
aron portret klein 2

Aron Borger

Directeur

mail icon
linkedin icon
VanDerMeulen RohanHoeksma 7

Boukje Jansen

Administratief medewerker

mail icon
linkedin icon

Eigenaar van een woning in Groningen? 

Je bent eigenaar van één of meerdere panden in de stad, maar het is een dagtaak om je huurders te vinden, te installeren en tevreden te houden? Gelukkig is dat precies onze specialiteit. We ontzorgen je dan ook graag op dit gebied.

Als eigenaar heb je bij ons de vrijheid om de randzaken los te laten en kan je desgewenst op afstand genieten van de voordelen van vastgoed. Sta je graag zelf voor je huurders klaar als ze gesetteld zijn? Dan kunnen we je ook ontzorgen met onze huurbemiddeling: wij zorgen voor de juiste huurder op jouw plek, jij blijft daarna verantwoordelijk voor het woningbeheer. 

Van der Meulen Makelaars is een makelaarskantoor in Groningen. Er is een woningaanbod voor huurders, eigenaren kunnen ontzorgd worden met Woningbeheer in Groningen en met Verhuurbemiddeling.

Lees hier de ervaringen van onze klanten

Verhuurder – Joep

“Het team van van der Meulen Makelaars zorgt altijd voor goede en nette huurders van bedrijven in de regio die tijdelijke woonruimte zoeken.”

Verhuurders – Henk & Annie

“Bij van der Meulen Makelaars zijn ze heel accuraat en correct. De lijnen zijn kort en met het hele team is er goed contact.”

Verhuurder – Jan

“De dienstverlening is heel compleet. Van vervanging van meubilair tot de ondersteuning van het aanvragen van een energielabel.”