Lees hier wat onze eigenaren en huurders over ons zeggen

30+ jaar ervaring

Huurwoningen Groningen

Vastgoedpartner voor eigenaren

Verhuurder – F. B.

“Al ruim 25 jaar verhuur ik mijn woningen via van der Meulen Makelaars. Destijds zocht ik in de Gouden Gids een verhuurmakelaar en was van der Meulen Makelaars de enige die dat ook al gemeubileerd kon doen.

Zelf woon -en werkte- ik in de stad, waardoor ik het beheer van de woningen altijd zelf heb gedaan. Van der Meulen Makelaars zoekt een nieuwe huurder wanneer dat nodig is en regelt de contracten. Dat gaat altijd soepel. Het contact is goed, al geldt in ons geval: geen contact is goed contact. Dan loopt alles.

In al die jaren hebben we bijna alleen maar goede ervaringen gehad met huurders. Ik hecht aan de langdurige samenwerking met het vaste team bij van der Meulen Makelaars, het bevalt van beide kanten goed. Eigenlijk zegt de lengte van de samenwerking genoeg.”

Verhuurder – Jan Dijkstra

“In 2001 erfde ik het huis van mijn moeder in Haren. Kort daarna besloot ik het te gaan verhuren, zelf woon ik namelijk in het westen van het land. Daarom neemt van der Meulen Makelaars de verhuur en alles eromheen mij uit handen.

Als er iets kapot gaat in het huis of er zijn wensen vanuit de huurder, lossen ze dat vaak zelf op. We overleggen als dat nodig is, maar meestal gaat dat in goed vertrouwen. Het geeft rust dat ik weet dat zij er mee bezig zijn.

Mijn huis wordt gemeubileerd verhuurd, toen het tijd werd om het een en ander te vervangen, heeft van der Meulen Makelaars ook dat geregeld. Ook bij de aanvraag van het energielabel werd ik ondersteund. De dienstverlening is heel compleet.

Het is prettig om te weten met wie je zaken doet. Het team heb ik een aantal keer persoonlijk ontmoet en is vertrouwd, dat is heel prettig. Ik ben blij met de samenwerking en dat ik de verhuur van mijn woning uit handen kan geven.”

Verhuurders – Henk & Annie

“Tien jaar geleden kochten wij een pand in de stad Groningen. Sinds die tijd wordt het verhuurd door van der Meulen Makelaars. Er was gelijk een goede klik en dat is zo gebleven.

De dienstverlening is heel compleet: van het vinden van een nieuwe huurder tot het beheren van de woning. Als er iets is, een storing of een defect, nemen ze gelijk contact op en stemmen we af hoe we dat oplossen. Dat gaat altijd heel makkelijk. Maar in de praktijk komt het maar weinig voor dat ik gebeld word, dat is een goed teken.

De samenwerking gaat al jaren hartstikke goed. Bij van der Meulen Makelaars zijn ze heel accuraat en correct. De lijnen zijn kort en met het hele team is er goed contact. In het begin belde ik nog wel eens als er een huurder vertrok, maar dan werd ik al snel gerustgesteld en werd er gezegd ‘Er staat al een nieuwe huurder klaar’. Zij regelen het altijd, ik ben super tevreden.”

Verhuurder – Anoniem

“Al ruim 20 jaar ben ik klant bij van der Meulen Makelaars. Ooit begon ik als huurder toen ik als expat eind jaren 90 naar Nederland kwam. Inmiddels verhuur ik naar volle tevredenheid vier woningen via van der Meulen Makelaars.

Als eigenaar wordt mij alles uit handen genomen: van het vinden van een goede huurder, de achtergrond check op bijvoorbeeld salaris tot de oplevering. Ook tijdens de huurperiode lost van der Meulen Makelaars veel op, vaak in overleg, maar ik word niet te pas en te onpas gebeld voor dagelijkse verhuurzaken. Heel fijn, want dat scheelt mij tijd en energie.

Mijn contact met het team is goed: ze zijn altijd vriendelijk en zakelijk sterk. Zelf werk ik al ruim 20 jaar met ze samen, maar ik zie het ook in mijn werkomgeving: als iemand een huis zoekt voor een expat of om zelf te verhuren, staat van der Meulen Makelaars bekend als het kantoor waar je moet zijn.”

Verhuurder – Joep

“Sinds 2000 verhuur ik mijn woning in het centrum van Groningen via van der Meulen Makelaars. Dat bevalt heel goed: het team van van der Meulen Makelaars zorgt altijd voor goede en nette huurders van bedrijven in de regio die tijdelijke woonruimte zoeken.

Zelf woon ik aan de andere kant van het land, waardoor ik niet voor elke vraag naar Groningen kan komen. Dat regelt van der Meulen Makelaars allemaal: ze ontzorgen mij hierin. Bij vragen van mijn kant is er altijd snel antwoord en zelf zoeken ze ook contact om bijvoorbeeld te overleggen over huurprijs of meubilair.

Het team vind ik actief, deskundig en zorgvuldig. Ik kan op afstand op ze vertrouwen en ben uitermate tevreden over de service.”

Benieuwd naar de ervaringen van onze huurders?

Je leest het hier.