Woningverhuur Haren

 

Bij ons ben je aan het juiste adres

30+ jaar ervaring

Huurwoningen Groningen

Vastgoedpartner voor eigenaren

Woningverhuur Haren

 

Ben je van plan om je huis in Haren te verhuren en zoek je een betrouwbare partner voor zowel het vastgoedbeheer als het vinden van een betrouwbare huurder? Sinds 1993 ondersteunen we bij Van der Meulen Makelaars huiseigenaren. Wees welkom!

Ontmoet onze tevreden klanten

We zijn er niet alleen voor de huurders; als verhuurmakelaar in Groningen en Haren zorgen we ook voor een zorgeloze ervaring voor huiseigenaren. Onze klanten delen graag hun positieve ervaringen:

Verhuurder – Jan Dijkstra

Verhuurders – Henk & Annie

Verhuurder – Joep

Onze aanpak voor jou

We beginnen met een afspraak om de verhuur van je woning door te nemen. We bespreken de kenmerken van je woning, de huurprijs mogelijkheden en andere belangrijke aspecten van de verhuur.

Kies je voor Van der Meulen Makelaars, dan starten we direct met de voorbereidingen. We stellen een helder contract op, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van ons team en onze dienstverlening.

We promoten je woning zowel online als offline om de ideale huurder te vinden. Vinden we een geschikte kandidaat, dan zorgen we voor alle noodzakelijke controles en procedures, van identiteitsverificatie en inkomenscheck tot de uiteindelijke oplevering van de woning.

In de beheerfase hoef je je geen zorgen te maken over je woning. Kleine problemen lossen wij direct op, en voor grotere issues nemen we contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken die zowel jou als de huurder ten goede komt.

Meer informatie over onze dienstverlening?

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Verhuur je woning in Haren

Of je nu tijdelijk naar het buitenland gaat en je woning in vertrouwde handen wilt achterlaten, een extra woning hebt die je wilt verhuren, of niet in de gelegenheid bent het beheer zelf te voeren – wij bieden altijd een oplossing op maat. 

Bij Van der Meulen Makelaars kun je rekenen op een persoonlijke en professionele aanpak.