Op zoek naar een passende huurder voor jouw woning?

Houd je het beheer van je woning graag in eigen hand maar wil je de zoektocht naar een (nieuwe) huurder graag uitbesteden? Je bent bij ons aan het juiste adres.

30+ jaar ervaring

Huurwoningen Groningen

Vastgoedpartner voor eigenaren

Wat is verhuurbemiddeling?

Verhuurbemiddeling in Groningen? Dat ziet er zo uit: de huidige huurder zegt het contract op van je verhuurwoning of je hebt net een woning aangeschaft voor de verhuur en je bent op zoek naar een passende bewoner.

Hoe vind je een passende verhuurder en regel je alle zaken omtrent de verhuur snel en veilig? Dat is werk dat we je graag uit handen nemen met onze verhuurbemiddeling service. We beginnen altijd met een opname van de woning die je wil verhuren. We bekijken de bijzonderheden, bespreken de verhuurprijs en kijken naar passende vervolgstappen.

Dit werk nemen wij je graag uit handen

Het opstellen van een passende en aantrekkelijke woningadvertentie;

Het aanbieden van de woning via verschillende offline en online kanalen;

Al het contact (telefonisch of per e-mail) en de bezichtigingen met potentiële huurders;

Het screenen van de geschiktheid van een huurder (denk aan: inkomsten, verhuurverklaring, identiteit etc.);

Huurovereenkomst- en contract op basis van actuele wetgeving; 

Live oplevering van de woning met huurder en één van onze verhuurspecialisten.

Verhuurbemiddeling Groningen

Op ons kantoor in Groningen hebben we al ruim 30 jaar ervaring met het vinden van passende huurders. Een combinatie van deze ervaring met ons uitgebreide netwerk maakt dat we de juiste match vaak snel vinden. We hebben een nauwe samenwerking met veel organisaties in de omgeving die regelmatig op zoek zijn naar een goede woning voor een medewerker in de stad.

Maar ook onze online kanalen en het persoonlijke netwerk van onze verhuurspecialisten levert vaak de juiste kandidaten op. De screening van huurders maakt de match compleet: veilig en vertrouwd verhuren staat bij ons voorop.

No cure no pay

We werken bij van der Meulen Makelaars op no cure / no pay basis. We brengen dus alleen het het verhuurbemiddelingstarief in rekening wanneer we een geschikte huurder gevonden hebben. 

Wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op.