Welkom bij van der Meulen Makelaars

30+ jaar ervaring

Huurwoningen Groningen

Vastgoedpartner voor eigenaren

Bij ons ben je altijd aan het juiste adres

Wij zijn al ruim 30 jaar dé verhuurspecialist in Groningen. Met jarenlange ervaring, een kleinschalig team en een mooi huuraanbod zijn we een bekend gezicht in de stad Groningen. Niet alleen huurders weten ons te vinden: ook eigenaren van woningen laten hun woning graag in vertrouwde handen achter bij ons team. 

Wij staan voor je klaar

Ons team bestaat uit een mix van medewerkers met allemaal hetzelfde doel voor ogen: het ontzorgen van huurder en verhuurder. Heel simpel. Dat doen we met gestroomlijnde processen, veel enthousiasme en een neus voor vastgoed. Ons team bestaat uit Eddy van der Meulen, Boukje Jansen, Anne Brunninkhuis, Aron Borger en freelance collega’s voor onderhoud.

Anne Brunninkhuis

Verhuurmakelaar

Anne versterkt Van der Meulen Makelaars sinds 2010 met haar kennis en kunde. Met een studie Small Business, een juridische achtergrond en een specialisatie in Vastgoed en Makelaardij, heeft Anne zich opgewerkt tot een verhuurmakelaar met verstand van zaken. Haar jarenlange ervaring in het begeleiden van bezichtigingen en het adviseren van zowel nieuwe huurders als woningeigenaren maakt haar een onmisbare kracht in het team. Je spreekt haar aan de telefoon en ziet haar bij een intake als eigenaar of bij een bezichtiging van je nieuwe woning.

mail icon
linkedin icon
portret anne
portret aron

Aron Borger

Directeur

Sinds 2022 versterkt Aron het team van Van der Meulen Makelaars en in 2023 heeft hij het operationele stokje overgenomen van Eddy van der Meulen. Met een frisse blik beheert en verhuurt hij het volledige vastgoedportfolio van het bedrijf. Aron deed ervaring op bij Qjuel, tijdens zijn studie International Business and Languages en een makelaarskantoor op Bali. Je vindt Aron op kantoor maar nog vaker onderweg naar nieuwe huurders, eigenaren of bij samenwerkingspartners.  

mail icon
linkedin icon

Eddy van der Meulen

Adviseur

Eddy was in de jaren ’90 de eerste makelaar in Groningen die begon met het verhuren van gemeubileerde woonruimte. Dankzij ruim 40 jaar ervaring in de makelaardij brengt hij een schat aan ervaring, kennis en kunde mee. In 2023 heeft hij de dagelijkse leiding overgedragen aan Aron en vervult hij de rol van adviseur.

mail icon
portret eddy
portret boukje

Boukje Jansen

Administratief medewerker

Boukje heeft zich in 2022 met veel enthousiasme aangesloten bij het team van Van der Meulen Makelaars.  Boukje werkte decennialang in de boekhouding bij diverse bedrijven. Nu werkt ze aan een overzichtelijke administratie voor eigenaren en huurders bij Van der Meulen Makelaars. Je krijgt haar aan de telefoon bij alle financiële vragen. 

mail icon
linkedin icon