Woningverhuur Groningen

 

Bij ons ben je aan het juiste adres

30+ jaar ervaring

Huurwoningen Groningen

Vastgoedpartner voor eigenaren

Woningverhuur Groningen

 

Wil jij je woning in Groningen verhuren? En ben je daarvoor op zoek naar een partij die het vastgoedbeheer en het vinden van een huurder op zich neemt? Bij Van der Meulen Makelaars ben je sinds 1993 aan het juiste adres. Welkom!

Deze eigenaren gingen je voor

Als makelaar zijn we er niet alleen voor de huurder. Wij ontzorgen ook graag de eigenaar van een huurwoning. Dat doen we al jaren voor onze tevreden klanten. Ze vertellen je graag zelf hoe ze dit ervaren:

Verhuurder – Jan Dijkstra

Verhuurders – Henk & Annie

Verhuurder – Joep

Dit is hoe we je verder helpen

We maken graag een afspraak om het verhuren van je woning in Groningen te bespreken. Tijdens deze afspraak kijken we naar je woning, de prijs mogelijkheden en andere relevante verhuurzaken.

Mogen wij je ontzorgen in het beheer of in de bemiddeling van huurders? Dan gaan we aan de slag. We stellen een contract op, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Tijd om je woning in de spotlights te zetten. Dat doen we via verschillende online en offline kanalen. Hebben we een match voor een passende huurder? Dan regelen we alle relevante zaken: van een ID-check, inkomenstoets tot het opleveren van de woning.

In de beheerfase heb je geen omkijken naar je woning. Bij kleine meldingen van een huurder lossen wij dit zelf op, bij grotere reparaties of wensen nemen we contact met je op en zoeken we een oplossing die jou ontzorgt en de huurder helpt.

Meer informatie over onze dienstverlening?

We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Verhuren in Groningen

Tijdelijk naar het buitenland en je eigen woning in goede handen achterlaten? Een extra woning te huur, maar zelf geen tijd om het beheer te voeren? Een woning in Groningen en zelf woonachtig elders in het land? Wij helpen je altijd op maat. Bij Van der Meulen Makelaars ben je aan het juiste adres. Neem contact op voor de mogelijkheden.