Even voorstellen: ik ben Boukje!

15-03-2024

Na mijn afgeronde opleiding aan de ALO was daar geen passend werk in te vinden en ben ik aan het werk gegaan als vrijwilligster bij de Dierenambulance Groningen. Om vervolgens als medewerkster bij Dreize Supermarkten (wie kent het nog?) in de administratie te belanden. Na jaren werkervaring, werk ik sinds eind 2022 bij Van der Meulen Makelaars.

Mijn naam is Boukje Jansen en ik werk op de financiële afdeling!

Wat er zo leuk is aan mijn werk? Het is breder dan alleen boekhouden. Er komt hier veel meer bij kijken. En die afwisseling maakt het leuk en betekent dat het nooit saai is. Doordat we met een klein team zijn blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen en doen we het echt samen. Daarnaast helpt de prettige werksfeer op kantoor ook zeker mee aan het plezier op mijn werk.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met de fiets en kan je me tegen komen in de hele provincie. Ook spelletjes spelen, lezen, uit eten en musicals bezoeken doe ik graag. En dan het liefst met goede vrienden.

Heb je vragen over de financiële administratie van jouw verhuurde woning? Je kan me altijd bellen of een mailtje sturen.
Nog niet bekend bij ons? We zijn een betrouwbaar, klein onafhankelijk bedrijf met korte lijntjes. Samen met de jarenlange ervaring die we hebben moet je zeker bij ons zijn (Ontmoet het team achter van der Meulen Makelaars).

Binnenkort willen we ook graag onze andere collega’s even voorstellen.