Aron Borger nieuwe eigenaar van der Meulen Makelaars

01-01-2024

Ruim 40 jaar geleden begint Eddy van der Meulen zijn vastgoed carrière bij Kamminga Makelaars als (verhuur)makelaar. Een mooie leerzame periode die 10 jaar later leidt tot de oprichting van Doornbos & van der Meulen Vastgoed, met toenmalig compagnon Klaas Doornbos. Als pioniers beginnen zij dan aan het verhuren van gemeubileerde woningen in de stad Groningen. Later vervolgt Eddy zijn weg met Van der Meulen Makelaars. Op 1 januari heeft Eddy, na 4 decennia in het vastgoedvak, de operationele leiding van het bedrijf overgedragen aan Aron Borger.

Frisse, digitale start

Met een achtergrond in en passie voor vastgoed neemt Aron met frisse energie het stokje graag over. Hij startte in 2022 al met het leren kennen van de portefeuille van Van der Meulen Makelaars. Als nieuwe eigenaar kijkt hij nu vooruit in het digitale tijdperk. Aron: ‘Van der Meulen Makelaars is offline al een begrip in de stad Groningen en dit willen wij graag aanvullen door ook online een slag te slaan. Maar het digitale is zeker geen vervanging voor kernwaarden die blijven bestaan: een persoonlijke aanpak, volledig ontzorgen van eigenaar en huurder en wederzijds vertrouwen.’

Zo is er de afgelopen maanden al druk gewerkt aan een nieuwe website, online documentatie (voor onder andere inspecties en het ondertekenen van overeenkomsten), betere presentaties van onze advertenties op diverse kanalen, waarvan Pararius en Funda de meest gebruikte zijn.

Aron is elke werkdag te vinden op ons kantoor aan de Verlengde Hereweg 14. Afspraak maken? Neem contact op.