Even voorstellen: ik ben Anne!

10-06-2024

Tijdens mijn studie Small Business & Retail Management ben ik begonnen bij Van der Meulen Makelaars (toen net verhuisd naar de Westerkade 9 in Groningen). Het beviel zo goed, dat ik na mijn studie ben gebleven en ben doorgegroeid. Inmiddels werk ik meer dan 16 jaar bij Van der Meulen Makelaars en werk ik zowel in de binnen- als buitendienst.

 

Mijn naam is Anne Brunninkhuis en ik ben zowel verhuurmakelaar als woningbeheerder! Ook officemanager zou je aan dat lijstje toe kunnen voegen. Dat is voor mij het grote voordeel van werken binnen een kleine organisatie. Ik ken de huizen, de woningeigenaren en de huurders. Ik weet van te voren niet wat de dag gaat brengen en dat maakt het afwisselend en leuk. Je kunt mij tegenkomen bij bezichtigingen of inspecties, ook kom ik graag langs als we een nieuwe woning in het bestand hebben om te fotograferen. De rest van de dag probeer ik alles op kantoor in goede banen te leiden; achter de computer of telefoon. Mijn opgebouwde kennis (in de praktijk, maar inmiddels ook met een diploma Vastgoed & Makelaardij van de NCOI) breng ik in de praktijk en deel ik graag met woningeigenaren!

 

Thuiskomen doe ik inmiddels in Drenthe. Na jaren gewoond te hebben in de Stad, heb ik die een aantal jaren geleden ingeruild voor een beetje meer rust en ruimte. Hier kan je me vinden in de tuin, op de fiets of in één van de horecagelegenheden.

 

Heb je vragen over het eventueel verhuren van je woning? Of ben je op zoek naar een woning voor jezelf of een ander? Je kan me altijd bellen of een mailtje sturen.
Nog niet bekend met ons? We zijn een betrouwbaar, klein en onafhankelijk kantoor met korte lijntjes. Samen met de jarenlange ervaring die we hebben moet je zeker bij mij en mijn collega’s zijn (Ontmoet het team achter van der Meulen Makelaars).